De woningen

De woningen in fase 2 bestaan uit verschillende typen variërend in oppervlakte. Welk type je ook kiest, je kiest in ieder geval voor een ruime en moderne woning, gelegen in een historisch gebied.

ALGEMENE INDELING

Begane grond

Heerlijk koken
Op de begane grond tref je een half open keuken voorzien van moderne inbouwapparatuur. Deze keuken nodigt uit om de heerlijkste gerechten op tafel te zetten.

Onthaasten in de woonkamer
Na een drukke dag heerlijk tot rust komen in je tuingerichte woonkamer. Een goed gesprek, een lekker glas wijn of gewoon helemaal niets. Je richt je woonkamer in zoals jij wilt.

De eerste etage

De badkamer is praktisch en modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Daarnaast zijn er 3 ruime slaapkamers op deze verdieping te vinden.

De tweede etage

De zolderverdiepingen kunnen verschillen van elkaar. De opstelling voor de technische installaties vind je hier. De zolder biedt voldoende mogelijkheden om een creatieve invulling aan te geven. Denk bijvoorbeeld aan een vierde slaapkamer, speelkamer, werkkamer of als extra opbergruimte. Mogelijkheden genoeg.

Duurzaamheid

De woningen hebben een vloerverwarming op de begane grond en eerste etage. Deze voorziening zorgt voor een aangenaam en constant binnenklimaat. Alle woningen krijgen ook een warmtepomp en zijn geheel aardgasloos.